Lejerbo laver forskelsbehandling: Jeg skal selv betale for elektriker besøg.

Normalt hvis noget går i stykker, skal vi sende en mail eller ringe til varmemesteren.
Så sender han en håndværker, elektriker, vvs’er – eller hvad der passer til behovet..

Sådan har det altid været! Og sådan er det stadig! Har talt med flere, som også oplever det sådan.
.. MEN MED MIG – NÆH NEJ!

Mit hfi-relæ var gået i stykker. Det slog fra, hver gang jeg prøvede at tænde det. Derfor bad jeg om et elektriker besøg.
MEN først skulle jeg skrive under på, at hvis fejlen var min egen, skulle jeg selv betale regningen fra Lejerbo.

 

Jeg vidste, at jeg ikke var skyld i fejlen. Og havde jo brug for den elektriker! Så selvom jeg undrede mig, skrev jeg (i farten) under…

Ved elektriker besøget viste det sig jo så, at relæet skulle skiftes – som jeg også mente. Inden jeg fik set mig om, havde elektrikeren skiftet relæet og varmemesteren varmemester Freddy Kvist (som også var mødt op??) var kørt med det gamle relæ. Jeg ringede straks og bad om det, men det var allerede smidt ud, sagde han. Mon han skulle af med beviset? Beviset på at det var DERES fejl – og derfor dem der skulle betale regningen??

HVORFOR? .. Det har jeg efterfølgende spurgt varmemesteren om, men aldrig fået svar.

Jeg har efterfølgende fået tilsendt aktindsigt fra Lejerbo.. Her ses det at varmemesteren Freddy Kvist skriver til Lejerbo at “DET ER EN FEJL” og at han “får” relæet af elektrikeren – det passer ikke, han bad selv om det.

Det er iøvrigt en direkte løgn at varmemesteren Freddy Kvist skriver at elektrikeren målte komfur, opvaskemaskine osv.. Han målte kun ude på el-tavlen. Og gik en hurtig runde i lejligheden – uden at måle noget som helst.

Jeg har for nyligt snakket med en anden beboer. Hvis strøm hele tiden gik. Varmemesteren bestilte en elektriker til dem. Det viste sig, at være deres gamle tørretumbler, som var problemet. Men de fik ikke nogen regning! Og det var endda selvforskyldt.. Jeg gentager: FORSKELSBEHANDLING.

Her under kan I se regningen fra Lejerbo:

Regning fra Lejerbo

Varmemester Freddy Kvist / Lejerbo hvornår stopper du med forskelsbehandling? Og hvornår får jeg mine penge tilbage?