Lejerbo har emhætter i deres haver.

Lejerbo har så travlt med (vel og mærket i første henvendelse) at true med fogedretten osv., at de ikke læser hvad de selv skriver.

Hvor mange af jer har emhætter i jeres have? Jeg har i hvert fald ikke. Og faktisk har jeg slet ingen have! Og det er ikke mig der har tilsluttet den.

Her under kan I se brevet fra Lejerbo.
Eller TRYK HER FOR AT LÆSE BREVET FRA LEJERBO SOM PDF.

Billede af brevet fra Lejerbo

 

Brevet er underskrevet af driftchefen Søren Vindbæk Jensen..

Han vil gerne have, at jeg sletter hans navn her på kvajerbo.dk. Men han mener det er okay at mit navn/mine oplysninger gives videre. I dette tilfælde breve om mig som er videresendt pr. Gmail til afdelings formanden. (Som i øvrigt bare er en beboer som ikke burde have mine oplysninger!) Jeg mener ikke Gmail er sikkert, ligesom Forbrugerrådet Tænk.. Hvis Gmail er så sikkert, hvorfor melder Forbrugerrådet Tænk så Google til datatilsynet? Læs her: https://taenk.dk/om-os/presserum/forbrugerraadet-taenk-anmelder-google-til-datatilsynet Her er et lille udklip fra artiklen “Hun påpeger, at der– fordi data ikke slettes – bliver etableret nogle meget detaljerede og følsomme profiler af forbrugerne, der alt andet lige øger risikoen for, at man som forbruger bliver krænket, hvis oplysningerne misbruges til kommercielle formål, eller hvis oplysningerne falder i de forkerte hænder – fx it-kriminelles.”

 

Her er mit svar til Lejerbo.

 

Til Lejerbo – ATT: Søren Vindbæk Jensen
Vedr. din skrivelse ”emhætte” d. 24 maj 2018.

Jeg vil gerne starte med at skrive, at jeg selvfølgelig fjerner emhættens tilslutning til ventilationsanlægget, hvis dette er i strid med loven. Men jeg står uforstående overfor flere ting og vil derfor gerne have besvaret nogle spørgsmål først.

Du skriver, at emhættens tilslutning til ventilationsanlægget er konstateret i forbindelse med en gennemgang af afdelingen. Jeg vil gerne oplyses hvilken gennemgang du referer til. Der har ikke været nogen gennemgang i min lejlighed. Jeg ser derfor kun 2 muligheder. 1) At emhættens tilslutning til ventilationsanlægget er konstateret udefra, altså set igennem mine vinduer – i så fald vil jeg gerne oplyses om det er normal procedure, at I kigger igennem mine vinduer. 2) At gennemgangen er sket indvendigt i ventilationen – i så fald undrer det mig, at de andre jeg kender til, som også har deres emhætte tilsluttet ventilationsanlægget ikke har modtaget en lignende skrivelse fra dig. Der er vel ikke forskel på hvad vi må og ikke må? Jeg forventer selvfølgelig at de andre jeg kender til, som også har deres emhætte tilsluttet ventilationsanlægget også bliver pålagt at tilbageføre installationen til før ændringen straks. Jeg ønsker ikke at udlevere deres navne. Men jeg tænker at jeres gennemgang af afdelingen er ens for alle og at I derfor ved hvem jeg omtaler. Og hvis ikke I gør det, vil jeg gerne oplyses hvorfor min lejlighed bliver gennemgået mere end andres.

Du skriver, at jeg ikke har søgt om tilslutning af emhætten til ventilationsanlægget. Men mit køkken (og derfor også emhætten) er godkendt. Hvordan kan mit køkken være godkendt, men ikke emhætten som er en del af køkkenet?

Varmemester har flere gange været i mit køkken, bla. i forbindelse med en utæt vandhane samt et defekt køleskab/fryser. Varmemester har flere gange bemærket samt kommenteret emhætten. Men han har aldrig sagt at jeg skal tilbageføre installationen til før ændringen. Han har derimod sagt ”hvad jeg ikke ved, kan jeg ikke gøre noget ved” ”hvad de ikke ved, har de ikke ondt af” ”det har jeg ikke set” og andre kommentarer sagt med et smil. Hvilket har været med til at gøre, at jeg ikke har ændret tilslutningen. En tilslutning som jeg i øvrigt aldrig har lavet – men som er lavet af en tidligere beboer. Hvordan kan varmemester acceptere emhættens tilslutning til ventilationsanlægget – hvis jeres overbevisning er, at tilslutning skader lejermålet?

I øvrigt skriver du, at jeg har pligt til at sørge for adgang til min have. For det første, hvorfor skal I have adgang til min have, for at besigtige mit køkken? For det andet, har jeg slet ingen have. Og det ville du vide, hvis du havde undersøgt sagen først. Jeg kan forstå, at I truer med fogedretten hvis man gentagende gange ikke reagerer på jeres henvendelser. Men dette er din første henvendelse. Lidt venlighed og samarbejde ville klæde dig/Lejerbo. I stedet for trusler om fogedret, ophævelse af lejemål, retssager og hvad I ellers kan finde på. Med mindre jeres mål er at chikanere – så går det nemlig fint.

Sidst men ikke mindst. Du skriver at du har ”cc” til hhv. varmemester og afdelingsformanden. Afdelingsformanden har en helt alm. gmail. En mail som ikke er krypteret. Jeg vil gerne frabede mig, at I fremover sender personlige papirer til en gmail. Samt at han bedes slette alle tidligere mails vedr. mig. Bekræft at mails fremover ikke sendes til gmail og at tidligere mails slettes.

Jeg forventer svar indenfor 14 dage fra dags dato.